Felhasználási feltételek

Köszönjük látogatását!

Az drotavep.hu domain név alatt elérhető weboldalt bárki jogosult meglátogatni, illetve használni (a továbbiakban: „Felhasználó”) és amely, portálon az DrotavEP márkákhoz és termék kategóriákhoz kapcsolódóan érhetőek el információk.

A weboldalt a Solphar Kft. hozta létre, üzemelteti és frissíti.

A szolgáltató adatai: A szolgáltató neve: Solphar Kft.
A szolgáltató székhelye:Nadap, Haladás u. 22, 8097
A szolgáltató elektronikus levelezési címe: extractumpharma@solphar.hu
Cégjegyzékszáma: 07-09-020601
Adószáma: 23396092-2-07

A honlap betöltésével és használatával Ön elfogadja a jelen internetes oldal alábbiakban rögzített általános felhasználási feltételeit, továbbá tudomásul veszi, hogy a weboldalt saját és kizárólagos felelősségére használja. Amennyiben nem ért egyet a Használati Feltételekkel, kérjük, ne használja a honlapot.

A honlap célja, hogy a magyarországi felhasználó közönség számára szolgáltasson információt. A megjelentetett információ általános ismeretterjesztési és tájékoztatási célokat szolgál. Kérjük, figyelmesen olvassa el a honlap látogatásának és tartalma felhasználásának alábbi feltételeit!

Szellemi alkotásokhoz fűződő jogok

Ezen honlap tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldalon a Solphar Kft. által vagy nevében publikált anyagokhoz fűződő szerzői- és más szellemi alkotáshoz fűződő jogok jogosultja a Solphar Kft., illetve a vonatkozó jogosult engedélyével jelennek meg a weboldalon.

A Felhasználó jogosult a weboldal tartalmából készült kivonatokat magáncélra (azaz nem kereskedelmi felhasználás céljából) sokszorosítani. E jog gyakorlásának feltétele, hogy a Felhasználó érintetlenül hagyja és tekintetbe veszi a szellemi tulajdonhoz fűződő jogokat, köztük az egyes tartalmakhoz kapcsolódóan feltüntetett szerzői jogokra vonatkozó nyilatkozatot.

Felhasználó által közölt tartalmak

A honlap Felhasználója korlátlanul és feltétlenül felelős az általa közzétett és/vagy a Solphar Kft. részére továbbított információk helytállóságáért, illetve az ilyen információkkal összefüggésben a harmadik személyek szellemi alkotáson fennálló jogainak tiszteletben tartásáért.

Jognyilatkozat

A Solphar Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy biztosítsa a weboldalon található anyagok pontosságát és teljességét. Az Extractumphrama nem vállal felelősséget a weboldalon található adatok, információk esetleges pontatlanságából és / vagy hiányosságából és / vagy időszerűségéből eredő bárminemű kárért. A Felhasználó vállalja, hogy a weboldalon található anyagokat kizárólag saját felelősségére használja. A honlapon megjelentetett információ nem helyettesíti az egészségügyi szakemberek tanácsát, kezelését vagy javaslatait. A gyógyszerek, gyógyhatású készítmények tekintetében kifejezetten javasoljuk, hogy azok használata előtt kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Más honlapokra mutató hivatkozások

A www.drotavep.hu a jelen weboldalon kívüli weboldalakra mutató hivatkozásokat tartalmazhat. a Solphar Kft. nem vállal felelősséget a hivatkozott honlapok tartalmáért, nincs ellenőrzése a harmadik felek weboldalai felett és nem feltétlenül támogatja azokat. Magyarországon kívüli felhasználás

A www.drotavep.hu honlap kifejezetten magyarországi felhasználásra készült. Aa Extractumpharma nem vállal felelősséget azért, hogy a honlap a magyarországitól eltérő területen is helytálló tartalommal rendelkezik, különösen hogy a termékek és szolgáltatások hasonló névvel, kiszerelésben, csomagolással, illetve azonos feltételekkel érhetők el. Az oldalon feltüntetett termékek csomagolása, címkézése, kiszerelése jelölése országonként különböző lehet. Amennyiben Magyarország területén kívül használja a honlapot, illetve annak a tartalmát, akkor az ön saját felelőssége, hogy azt a helyi jogszabályokkal összhangban tegye. Az internetes oldalon elküldött személyes adataira a jelen oldalon ugyancsak elérhető, Adatkezelési Tájékoztatóban foglalt feltételek az irányadók.

Fenntartjuk a jogot, hogy e weboldal bármely részéhez vagy egészéhez, illetve annak bármely funkciójához való hozzáférést előzetes értesítés nélkül bármikor korlátozzuk, felfüggesszük, vagy megszüntessük.

Amennyiben az internetes oldalon közzétett tartalom kapcsán további útmutatásra lenne szüksége, kérjük, esetleges kérdéseivel forduljon a tartalomszolgáltatóhoz az Impresszumban feltüntetett elérhetőségek valamelyikén.

A Felhasználó az internetes látogatásával elfogadja, hogy a weboldal használatából származó vagy azzal kapcsolatos vitákra és követelésekre a magyar jog alkalmazandó. Az esetleges jogviták eldöntésére Magyarország bíróságai rendelkeznek kizárólagos joghatósággal.

Fenntartjuk a jogot a jelen általános felhasználási feltételek módosítására és kiegészítésére.

© Budapest 2018.szeptember 13